• Al llarg dels últims mesos, la Fundació ha realitzat una activitat d’anàlisi i debat sobre el fenomen migratori a Catalunya a través de diversos cinefòrums. L’activitat consisteix en veure una projecció d’una pel·lícula o documental que tracti el tema de la immigració d’una manera o altra. Al acabar, es debat sobre com s’ha tractat el tema dins del film, si hi ha qüestions a criticar, si representa la realitat actual, si encara és vigent… sempre oferint un espai en el que els participants puguin expressar-se a partir de les seves pròpies experiències. 

     

    Les filmacions que s’han projectat fins ara son la pel·lícula La Piel Quemada de Josep Maria Forn, el documental Can Tunis de José González Morandi i Paco Toledo, i la pel·lícula Mediterráneo de Marcel Barrena. 

     

    El projecte no està restringit a un temps o un espai específic, pel que segueix oberta l’opció d’anar fent cinefòrums depenent del moment de l’any i de les necessitats del públic.