• Aquest passat juny es va celebrar el concurs de dibuixos “La Marina i Jo”, un projecte enfocat als infants amb l’objectiu de promoure la vida al barri i l’ús conscient dels espais públics. L’activitat va entrar dins del marc de la Festa Major, amb la celebració de l’entrega de premis el dia 23 de juny, acompanyats de l’artista i escultor Ferran Soriano, i de l’Àngela, il·lustradora del cartell de la Festa Major de la Marina del 2023. 

     

     

    El concurs de dibuixos anava acompanyat d’una activitat a l’escola Seat i una altra a la Biblioteca Candel, en la que es tractaven els diferents espais al barri i la seva història. 

    Els dibuixos havien de representar cada infant a l’espai del barri que més li agradava, fent un exercici de reflexió sobre els espais públics i el seu valor.