Fotografia d'en Paco Candel i logotip de la Fundació
Inici La Fundació Activitat Francisco Candel Paco Candel: Catalunya, un sol poble
Activitat

» Editorials
» Notícies
» Fulls candelians
» Observatori social


» Castellano


La Fundació Candel s'adhereix al Pacte Nacional per a la Immigració
16/12/2011

El president de la Fundació Paco Candel, Pere Baltà, signant el Pacte Nacional per a la Immigració en presència del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el director general per a la Immigració, Xavier Bosch. La Fundació Paco Candel, la Federació d'Ateneus de Catalunya i la Fundació La Roda, totes elles membres de l'Ens de Comunicació Associativa, van adherir-se al Pacte Nacional per a la Immigració.

En aquest acte, presidit pel conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el director general per a la Immigració, Xavier Bosch, també s'hi van sumar vint-i-set organitzacions representatives del teixit cívic, econòmic i social català.

El Pacte Nacional per a la Immigració es va crear l'any 2008 i és un acord estratègic per gestionar les noves necessitats i reptes d'una societat que canvia ràpidament. Actualment, amb les noves adhesions, ja sumen gairebé un centenar d'organitzacions.

El document inclou 65 polítiques a reforçar i 50 noves mesures a assolir abans del 2020. S'estructura en tres eixos: la gestió dels fluxos migratoris i l'accés al mercat de treball, l'adaptació del serveis públics d'acollida i residència a les noves necessitats socials, i la participació en una cultura comuna que fomenti la integració de les persones nouvingudes.

Enviar a Delicious Enviar a Digg Enviar a La Tafanera Enviar a Mename Enviar a Facebook Enviar a Twitter

Pere Baltà, president de la Fundació Candel, saluda el conseller Cleries després de signar el document d'adhesió al Pacte Nacional per a la Immigració.Els nous signants del Pacte Nacional per a la Immigració.

Fundació Privada Paco Candel - info@fundaciocandel.org - Sobre el web