Fotografia d'en Paco Candel i logotip de la Fundació
Inici La Fundació Activitat Francisco Candel Paco Candel: Catalunya, un sol poble
Activitat

» Editorials
» Notícies
» Fulls candelians
» Observatori social


» Castellano


Els Sopars de Cinema estrenen edició amb La piel quemada
15/09/2014

Dimarts 16 de setembre, a les 20h, es projectarà la mítica pel·lícula de Josep Maria Forn, "La piel quemada", als Cinemes Boliche, de l'Av. Diagonal 508, de Barcelona (www.bolichecinemes.cat).

Acabada la projecció, els espectadors que s'hagin apuntat al sopar es traslladaran al restaurant Jockey, al C/ París 205, cantonada Enric Granados, on prèviament s'haurà reservat una sala exclusivament pels tertulians d'aquests sopars.

A les 23h, un cop acabat el sopar, el moderador i organitzador, Antoni Kirchner, llegirà un text escrit expressament per aquesta sessió amb informació respecte l'autor i els intèrprets de la pel·lícula visionada i compartirà la seva valoració del film. A continuació s'obrirà el col·loqui entre tots els tertulians assistents. La sessió acabarà puntualment a les 24h (soparsdecinema.wordpress.com).

Sopars de Cinema

Els Sopars de Cinema són una versió actualitzada dels cinefòrums que tenien lloc arreu de Catalunya els anys 60 del segle passat.

Aficionats al cinema, no necessàriament especialistes o cinèfils, atrets per les convocatòries setmanals, assisteixen els dimarts a la sessió del vespre de la pel·lícula seleccionada.

Totes les pel·lícules que es proposen per aquests Sopars de Cinema són films que estan en cartell als cinemes Boliche.

Sempre que la pel·lícula és de producció nacional es convida l'autor a participar en aquests col·loquis

Per apuntar-se als Sopars de Cinema cal reservar l'entrada enviant un correu electrònic a soparsdecinema@gmail.com amb nom, cognom i nombre d'entrades. Hi ha temps per fer la reserva fins a les 13h del mateix dia del Sopar de Cinema.

Enviar a Delicious Enviar a Digg Enviar a La Tafanera Enviar a Mename Enviar a Facebook Enviar a Twitter

Fundació Privada Paco Candel - info@fundaciocandel.org - Sobre el web